Wat spannend, een eigen website! Zo’n 8 maanden geleden begon ik via Facebook met Postpret. Met als droom: creatieve avonden met een tafel vol vrouwen (mannen zijn natuurlijk ook welkom) waarbij we met elkaar leuke post maken. Mensen inspireren om de telefoon weg te leggen, en met hun handen aan de slag te gaan. Maar vooral: mensen inspireren om wat vaker zomaar post te sturen. Want wat is er nou leuker dan een onverwacht kaartje of fijne brief in je brievenbus te vinden?

Steeds vaker krijg ik de vraag welke workshops ik precies geef. Daarom leek het me prettig om met een website te gaan werken waar alle informatie op te vinden is. En zo ontstond het idee van postpret.nl!

Een website maken, dat betekent nadenken over wat je aan wilt bieden en hoe je dit duidelijk formuleert. De komende weken ga ik deze website verder vullen en dan hopelijk in de zomer ONLINE! En dan ga ik nu weer achter de pc vandaan, om lekker échte post te maken! 😉