Hoi!

Ik ben Maartje, 33 jaar en ik woon in Zwolle met mijn man en drie kinderen. Als jong meisje was ik al gek op post. Penvriendinnetjes, mooi briefpapier en fijne pennen maakten mij heel blij. Die liefde voor post is altijd gebleven. Ik vind het zo’n fijne manier om in contact te zijn met mensen en bovendien wordt toch iedereen blij van een lief en onverwacht kaartje in de brievenbus?

Een paar jaar geleden begon ik met handletteren, later kwam daar brushletteren bij. Twee verschillende technieken die ik graag gebruik om leuke post te maken. Daarnaast maak ik graag post met allerlei verschillende materialen zoals mooi papier, stempels, washi tape, stickers. Ik geniet ervan om hele oude boeken een nieuw leven te geven door er een mooi poststuk mee te maken!

Via social media hoop ik anderen te inspireren om creatief aan de slag te gaan en wat vaker zomaar een kaartje te sturen. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier workshops gegeven maar dit staat nu op een lager pitje. Maar mocht je specifiek naar iets op zoek zijn mag je altijd een mailtje sturen. Hou je wel van post maar ben je zelf niet zo creatief als het om kaartjes gaat? Bestel dan gewoon lekker en voorraadje Postpret-kaartjes!

Groetjes, Maartje