Hoi!

Ik ben Maartje, 33 jaar en ik woon in Zwolle met mijn man en twee dochters. Als kind was ik al gek op post. Penvriendinnetjes, mooi briefpapier en fijne pennen maakten mij heel blij. Die liefde voor post is altijd gebleven. Ik vind het zo’n fijne manier om in contact te zijn met mensen en bovendien wordt toch iedereen blij van een lief en onverwacht kaartje in de brievenbus?

Een paar jaar geleden begon ik met handletteren, later kwam daar brushletteren bij. Twee verschillende technieken die ik graag gebruik om leuke post te maken. Daarnaast maak ik graag post met allerlei verschillende materialen zoals mooi papier, stempels, washi tape, stickers. Ik geniet ervan om hele oude boeken een nieuw leven te geven door er een mooi poststuk mee te maken!

Ik geef kleinschalige workshops bij mij thuis of op locatie, waarbij ik met de deelnemers aan de slag ga om mooie kaartjes te letteren of knutselen. Dus hou jij ook van post? Of wil je wel wat meer Postpret in jouw leven? đŸ˜‰ Kijk dan gerust verder rond op deze website!

Vanwege de komst van ons derde kindje in maart liggen mijn activiteiten voor Postpret even stil. Er geldt een bestelstop voor kaartensets en ik organiseer momenteel geen workshops. In de zomer van 2022 hoop ik dit weer op te pakken. Houd mijn website of social media dus in de gaten als je daarin geĂ¯nteresseerd bent!

Groetjes, Maartje