Workshop handletteren

Handletteren is hip! Maak leuke zelfgemaakte post met een persoonlijke tekst of quote. Je hebt alleen pen en papier nodig, daarmee kun je de leukste creaties maken!

Workshop brushletteren

Leer schrijven met een penseelpunt en maak vrolijke post! Probeer allerlei soorten brushpennen uit en ontdek wat bij jou past.

Workshop brushletters blenden

Hoe maak je brushletters nog mooier? Leer blenden met een brushpen: meng kleuren en maak vrolijke woorden! Ontdek wat je nog meer kunt doen met een brushpen en ga aan de slag met allerlei kleurtjes.

Workshop freestyle postpretten

Plakken, knippen en leuke combinaties maken. Maak vrolijke post met washi tape, stempels, stickers en prachtige papiertjes. Er is enorm veel materiaal aanwezig waar je wat moois mee kunt maken.

Kom een workshop volgen!

Samen met vriendinnen, zussen, collega’s of buurvrouwen een avondje gezellig aan de fröbel, hoe leuk is dat! Kom gerust een workshop volgen! Er zijn vier soorten workshops die je bij mij kunt boeken: handletteren, brushletteren (twee varianten: ‘gewoon’ of gericht op blenden) en freestyle postpretten. Je vindt bij de verschillende kopjes meer informatie over de workshops.

Voor alle workshops geldt dat ik er met regelmaat één organiseer in Zwolle, met open inschrijving (de agenda vindt je op de homepage). Daar kun je je voor aanmelden via het contactformulier of door even een mailtje te sturen naar post-pret@outlook.com.

Wil je met een groep vrouwen (of mannen natuurlijk :)) een workshop volgen? Leuk! Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden. Workshops geef ik meestal ’s avonds of eventueel op zaterdag. Vanaf 4 personen kan dit bij mij thuis in Zwolle (maximaal 8 personen). Op eigen locatie kan ook (bij voorkeur in de omgeving van Zwolle), dan hanteer ik een minimum van 6 personen. Afhankelijk van de afstand wordt er eventueel een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.

 

Coronacrisis

Vanwege de coronacrisis vinden er momenteel geen workshops plaats. Het is lastig om 1,5 meter afstand te bewaren aan de keukentafel. Heb je een specifieke vraag, wil je een workshop op een andere locatie of met een heel klein gezelschap? Neem gerust even contact op, dan kijken we samen wat mogelijk en verantwoord is.