Ben je al (een beetje) bekend met de principe van brushletteren? Wil je graag vooral leren hoe je kleuren kunt mengen en hoe je met gebruik van water of vloeibare ecoline kunt brushletteren? Dan is dit een leuke workshop voor jou! Bij de ‘gewone’ workshop brushletteren gaat het met name om het leren schrijven met een brushpen. Als je dat eenmaal een beetje in de vingers hebt kun je nog heel veel kanten op met brushpennen en goed papier!

Tijdens de workshop brushletters blenden leer je drie manieren hoe je kleuren kunt blenden (kleurverloop in letters of tekst). Je krijgt een voorgeschreven voorbeeld waarmee je mag oefenen, en natuurlijk is er ook alle ruimte om met eigen teksten aan de gang te gaan. Er zijn veel soorten brushpennen om uit te proberen (Ecoline, Edding, Tombow, Artline Stix, Staedler, en Pentel Touch) en we werken op goed  aquarelpapier.

Je gaat naar huis met kleurrijke post en genoeg ideeën om thuis nog eens verder aan de slag te gaan! En je krijgt een goed gevuld Postpret-pakketje mee wat je daarbij helpt.